Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 83292930

TROTS OP HAVO 2020 ZIT VOL!! Je kunt je niet meer aanmelden. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'wachtlijst'.

Heb je de folder met het programma bekeken? Dat helpt bij het kiezen van uw eigen programma. Klik hier om de folder te bekijken. 

Aanmelden gaat als volgt:

Stap 1: Meld je aan als deelnemer voor het congres door op de button 'Schrijf je in' te klikken.

Stap 2: Nu je bent aangemeld als deelnemer, kun je je per ronde aangeven welk onderdeel je wilt volgen. Je kunt in iedere ronde één onderdeel kiezen. Het aanbod per ronde staat in het programma beschreven. Daar zie je ook of het aanbod voor een specifieke doelgroep is en wat je kunt verwachten. Als je kiest voor een workshop dien je in de daaropvolgende ronde hetzelfde onderdeel te kiezen.

Stap 3: Heb je voor alle vijf de rondes je keuze aangegeven, dan vragen we je je contactgegevens in te vullen (button: inschrijving afronden).

 

 

- Je kunt slechts 1 deelnemer per keer aanmelden! Wil je met meerdere personen het congres bezoeken, dan zal elke deelnemer de aanmeldingsprocedure moeten doorlopen!