Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 83292930

ATOA werkt momenteel met Phanatique, René Raap en het Havoplatform aan het samenstellen van een magazine. We willen u graag weer ontmoeten een het congres organiseren, dusdanig dat we elkaar inspireren en van elkaar kunnen leren. Door de COVID-19 situatie, zien wij geen kans om een hoogwaardig congres te organiseren. Maar we zitten niet stil. Terwijl u de school draaiende houdt met het best mogelijke onderwijs, stellen wij een magazine voor u samen. Dit magazine zal begin februari verschijnen. In het magazine vindt u onder andere de volgende thema's:

  • praktijkgericht vak op de havo
  • formatief werken
  • differentiatie
  • onderwijs op afstand
  • coaching

Wilt u dit magazine ook ontvangen? Dat kan, ga naar www.havocongres.nl/2021 

Wilt u vriend worden van het Havoplatform? Ga dan naar www.havoplatform.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het Havocongres Trots op havo wordt jaarlijks georganiseerd door het Havoplatform en ATOA (verbonden aan het Netwerk Onderwijsadviseurs). Als gevolg van het coronavirus zal het congres zoals we dat kennen in februari 2021 geen doorgang vinden. Wel kunt u eenmalig een magazine ontvangen over Trots op Havo. Aanmelden kan via www.havocongres.nl/2021