Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 11134533

Omdat een aantal onderdelen snel vol lopen voor het congres van 7 februari 2019, is het aanbod nog verder uitgebreid!!

In ronde 4 en 5 wordt een onderdeel uit een eerdere ronde herhaald en in ronde 1, 2 en 3 is nieuw aanbod toegevoegd. Opleidingscoordinator Freke Heideman van de HvA zal als extra onderdeel een masterclass verzorgen van 40 minuten over de flexibiliteit van het puberbrein. Wilt u dit volgen en wilt u uw eerder gemaakte keuze wijzigen? Dat kan, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of laat een bericht achter op deze website.

Ons eerstvolgende congres vindt plaats op een nieuwe locatie, namelijk congrescentrum 'De Werelt' te Lunteren. Lunteren staat bekend als het middelpunt van Nederland. In deze bosrijke omgeving staat het onlangs vernieuwde congrescentrum 'De Werelt'. U kunt de locatie zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereiken.

Mocht u met het openbaar vervoer komen, dan staan er zowel 's ochtends als 's middags pendelbusjes klaar om u van het station naar het congrescentrum te brengen. Met slechts 5 minuten reistijd bent u dan van het station bij 'De Werelt'. 

Mocht u met de auto komen, er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen bij het congrescentrum.

Wilt u vriend worden van het Havoplatform? Ga dan naar www.havoplatform.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.