Omdat een aantal onderdelen snel vol lopen voor het congres van 2 februari 2023, is het aanbod nog verder uitgebreid!!

In ronde 1 zal de inspiratiesessie 'Havisten het praktijklokaal in!' extra aangeboden worden. Dit aanbod stond al in ronde 4, maar zit inmiddels vol.

In ronde 4 zal het onderdeel 'De opzet en doorontwikkeling van havo-P' extra aangeboden worden, omdat dit onderdeel in ronde 2 inmiddels vol zit.

Mocht u uw eerder gemaakte keuzes, met dit extra aanbod, willen wijzigen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of laat een bericht achter op deze website.

Op ons komende congres (2 februari 2023) zal de opening verzorgd worden door Eveline Crone. In dit congres zal veel aandacht zijn voor motivatie, welbevinden, het praktijkgerichte vak op de havo en didactiek. Vanaf 1 november zal de aanbodbrochure op deze site verschijnen, waarop het hele programma te zien is.

Wilt u vriend worden van het Havoplatform? Ga dan naar www.havoplatform.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Havocongres
contactinformatie
Email:
info@havocongres.nl
Tel:
06 - 25051912